LÄHETYKSEN ENIMMÄISPAINO/MITAT?

Lähettilaukkuun mahtuu noin 30x40x60 cm paketti (esim banaanilaatikko). Max paino noin 25 Kg. Putkiloiden enimmäispituus noin 150 cm.

Kuormapyörän kyytiin mahtuu noin viisi banaanilatikkoa. Enimmäispaino noin 80Kg.

KUINKA KÄYTÄN PAVEN PALVELUJA?

Tilaus tehdään soittamalla numeroon 044 975 3275. Päivystämme arkisin klo 8-17. Kiireettömissä tilaustiedusteluissa voitte käyttää myös sähköpostia. Osoite on pave@pavehelsinki.com

Tarpelliset tiedot:

  • Lähettäjän / tilaajan osoite ja puhelinnumero
  • Vastaanottajan tiedot ja puhelinnumero

Lähetyksen tulee olla valmis ja pakattu lähetin saapuessa. Tämä helpottaa työtämme ja nopeuttaa tomintaamme. Varmistathan että vientipäässä on ihmisiä paikalla vastaanottamassa lähetystä.

AJATTEKS TE TALVELLAKIN?

Totta kai ajetaan. Semmoista pakkasta tai keliä ei ole vielä tullut eteen, että pyörä olisi jäänyt talliin.

MAKSUTAVAT?

Laskutus kerran kuussa. PDF-lasku sähköpostiin on helpoin vaihtoehto. Voitte maksaa myös käteisellä tai verkkolaskutuksena.

kuinka nopeasti lähetys on perillä?

Lähetys toimitetaan perille sopimuksen mukaan neljän, kahden tai yhden tunnin sisällä tilauksesta. Kiireellisissä lähetyksissä valitse Superpika, joka tilanteesta riippuen toimitetaan perille jopa vartissa.

Mihin PAvE HELSINKI KULJETTAA?

Fillarialueeseen kuuluu keskusta, lännessä Lauttasaari, pohjoisessa Huopalahti, Pasilat sekä Arabia ja idässä Kulosaari. Postinumerot: 00100-00330, 00500-00580. Pidemmistä toimituksista sovitaan erikseen. Yhteistyökumppaniemme avulla saamme lähetykset kulkemaan koko pääkaupunkiseudulle.

Mitä Pave HELSINKI kuljettaa?

Kaikki kelpaa. Aina kirjekuoresta isoihin laatikoihin. Tärkeintä on että lähetys on asianmukaisesti pakattu lähetin tullessa sitä noutamaan. Lähetyksen tulee sietää pienet tärinät ja heilumiset.

Voit aina tiedustella etukäteen, jos et ole varma voimmeko toimittaa lähetystäsi.

pavet.jpg